Αγαπητοί φίλοι,

Για την ασφάλειά σας, έχουμε δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας. Εν συντομία:

  • Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με το COVID-19. Τρόποι με τους οποίους μεταδίδεται, συμπτώματα που πρέπει να προσέχετε και καθημερινά μέτρα για την πρόληψη της μόλυνσης και της εξάπλωσής του σε ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους των εγκαταστάσεων μας.
  • Απολυμαντικά χεριών με βάση το αλκοόλ έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη του κτηρίου. Ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους, ειδικά κατά την είσοδο στο κτίριο. Χειρουργικές μάσκες διατίθενται στις ανέσεις κάθε δωματίου ως μέσο προσωπικής προστασίας για τους επισκέπτες μας.
  • Κατά την άφιξη σε μεγάλες ομάδες, παρακαλούμε να κάθε δωμάτιο μπαίνει στη ρεσεψιόν για check-in ξεχωριστά, προκειμένου να αποφευχθεί ο υπερπληθυσμός.
  • Η προσωπική υγιεινή ενισχύεται και παρακολουθείται στενά, συμπεριλαμβανομένης της σπουδαιότητας του πλυσίματος των χεριών συχνά & της πρακτικής της αναπνευστικής υγιεινής (φτέρνισμα και βήχας σε έναν ιστό που απορρίπτεται με ασφάλεια ή το λαιμό του αγκώνα).
  • Ο τακτικός καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων, όπως τουαλέτες, χώρος πρωινού (βεράντα), πάγκοι, κουμπιά πόρτας, επιφάνειες γραφείου και ρεσεψιόν σκουπίζονται τακτικά όλη την ημέρα, με προϊόντα απολύμανσης.
  • Σύμφωνα με τα κυβερνητικά πρωτόκολλα, δεν επιτρέπεται να μπαίνουμε συχνά στο δωμάτιό σας. Επομένως, καθαρίζουμε και αλλάζουμε κλινοσκεπάσματα και πετσέτες κάθε 2-3 ημέρες (μέγιστη συχνότητα). Ωστόσο, θα συνεχίζουμε να μπαίνουμε στο δωμάτιό σας καθημερινά για να αδειάζουμε τον κάδο και να αλλάζουμε το χαλί ποδιών μπάνιου Προστατευτικός προσωπικός εξοπλισμός, όπως προστατευτικά γάντια, ρόμπες και μάσκες προσώπου χρησιμοποιούνται από εμάς όταν εκτελούμε καθήκοντα καθαρισμού στα δωμάτια και τους δημόσιους χώρους ανάπαυσης. Ακολουθούμε επίσης κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με τον καθαρισμό και το πλύσιμο πετσετών και κλινοσκεπασμάτων.
  • Κατά τη διάρκεια του πρωινού, οι επισκέπτες πρέπει να κάθονται σε τραπέζια έως 6 ατόμων.
  • Κάθε επισκέπτης ή μέλος του προσωπικού που εμφανίζει συμπτώματα αναπνευστικής νόσου (π.χ. βήχας, φτέρνισμα και πυρετός) ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρεται στη διεύθυνση για περαιτέρω δράση.

 

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξαλείψουμε τον κίνδυνο πιθανής μόλυνσης ή εξάπλωσης του ιού. Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τη διαμονή σας σε αυτές τις πρωτοφανείς στιγμές και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στην υπεροχή της υπόσχεσης εξυπηρέτησης.

Οι ιδιοκτήτες,

Έλλη & Γιώτα